Кола "скочи" в изкоп край ГКПП-Кулата

34-годишен мъж е с фрактура на бедрена, кост след като автомобил падна в изкоп край ГКПП-Кулата-Промахон,съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент станал към 19.15 ч. снощи в района на с. Чучулигово, община Петрич.

Поради строителството на ЛОТ-4 на АМ "Струма", ГП Е-79 в отсечката между с. Марикостиново и ГКПП- Кулата е затворен. Обходният маршрут минава успоредно на Е-79 път през селата Чучулигово и Кулата.

Лекият автомобил "Роувър" пропадал в изкоп, дълбок към 3 метра. Вследствие на това 34-годишния Тодор Ц. от с. Кулата е с фрактура на шийката на бедрената кост. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-"Рокфелер" в Петрич. Вторият пътувал в автомобила успял да излезе невредим от дупката-капан. Това е втори инцидент в района за 24 часа.

Към 14 часа в четвъртък, 10-тонен самосвал, натоварен с баластра, пропадна в дупка под тротоара. Инцидентът станал, когато водачът на камиона го качил върху тротоара, за да пропусне идващите насреща му тирове. Но тъй като собственикът на къщата, намираща се под нивото на тротоара, бил разширил мазето си под него, камионът пропаднал. Няма пострадали при инцидента, само собственикът на нелегалното мазе на къщата бил задържан, защото не изпълнил полицейско разпореждане да освободи пътното платно с автомобила си, който паркирал напречно в знак на протест срещу трафика, който руши домове и мостове в селата Чучулигово и Кулата.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини